Satamatoimisto on muuttanut

Asiakaspalvelupisteen osoite on Satamatie 9, venehuoltoaseman kanssa samassa rakennuksessa. Sisäänkäynti on terassin puoleisesta kulmasta.

Satamatoimiston asiakaspalvelussa on ajoittain ruuhkaa ! Sataman palvelupiste on avoinna keskiviikkoisin ja perjantaisin klo 9 - 15.

Osoitteemme on Satamatie 9, venehuoltoaseman kanssa samassa rakennuksessa. Sisäänkäynti terassin puoleisesta kulmasta. Vastaamme puhelimeen niin pikaisesti kuin mahdollista. Parhaiten tavoittaa sähköpostilla satamalaitos@lappeenranta.fi.

Satamatoimisto ei vastaanota käteistä rahaa 1.1.2019 alkaen

Venepaikan voi maksaa turvallisuussyistä ainoastaan pankkikortilla. Jos haluat venepaikkamaksun laskulla, se tulee erikseen pyytää sähköpostilla tai puhelimitse.

Venepaikkojen uudelleen varausjakso kesälle 2019 1.2 - 13.3.2019 välisenä aikana

Tämän jakson aikana varataan ainoastaan viime kesänä varattuna olleet paikat. Uudet varaukset tehdään 15.3.2019 jälkeen. Vanhan varauksen uusimisessa on käytettävä jo aikaisemmin luotua käyttäjätunnusta, sillä venepaikkavaraus on sidottu käyttäjätunnukseen. Jos olet unohtanut käyttäjätunnuksen ja/tai salasanan pyydä uutta Unohtuiko salasana-linkistä. Tarkista myös, että asiakastietoihini ilmoittamasi sähköpostiosoite on oikea, näin varmistat, että viestit tulevat oikeaan osoitteeseen.