Satamatoimisto on muuttanut

Osoitteemme on Satamatie 9, venehuoltoaseman kanssa samassa rakennuksessa. Sisäänkäynti on terassin puoleisesta kulmasta. Palvelupiste on avoinna keskiviikkoisin ja perjantaisin klo 9 - 15.

Tervetuloa Lappeenrantaan!

Kaupunginlahdella, Lappeenrannan keskustassa, sijaitsevat vierasvenesatamat tarjoavat levähdyspaikan niin läheltä kuin kauempaakin tuleville veneilijöille. Kaupungin palvelut ja tapahtumat ovat kävelymatkan päässä vieraslaitureilta.

Tutustu rahtisatamaan!

Mustolan rahtisatama tarjoaa monipuoliset palvelut vain 20 kilometrin päässä Venäjän rajalta. Satama sijaitsee Saimaan kanavan varrella, ja satama-alueelta on rautatieyhteys muualle Suomeen, Eurooppaan sekä Venäjän kautta Kaukoitään saakka.
Satamatoimisto on muuttanut
Tervetuloa Lappeenrantaan!
Tutustu rahtisatamaan!
Ajankohtaista

Satamatoimisto on muuttanut

Asiakaspalvelupisteen osoite on Satamatie 9, venehuoltoaseman kanssa samassa rakennuksessa. Sisäänkäynti on terassin puoleisesta kulmasta.

Satamatoimiston asiakaspalvelussa on ajoittain ruuhkaa ! Sataman palvelupiste on avoinna keskiviikkoisin ja perjantaisin klo 9 - 15.

Osoitteemme on Satamatie 9, venehuoltoaseman kanssa samassa rakennuksessa. Sisäänkäynti terassin puoleisesta kulmasta. Vastaamme puhelimeen niin pikaisesti kuin mahdollista. Parhaiten tavoittaa sähköpostilla satamalaitos@lappeenranta.fi.

Satamatoimisto ei vastaanota käteistä rahaa 1.1.2019 alkaen

Venepaikan voi maksaa turvallisuussyistä ainoastaan pankkikortilla. Jos haluat venepaikkamaksun laskulla, se tulee erikseen pyytää sähköpostilla tai puhelimitse.

Venepaikkojen uudelleen varausjakso kesälle 2019 1.2 - 13.3.2019 välisenä aikana

Tämän jakson aikana varataan ainoastaan viime kesänä varattuna olleet paikat. Uudet varaukset tehdään 15.3.2019 jälkeen. Vanhan varauksen uusimisessa on käytettävä jo aikaisemmin luotua käyttäjätunnusta, sillä venepaikkavaraus on sidottu käyttäjätunnukseen. Jos olet unohtanut käyttäjätunnuksen ja/tai salasanan pyydä uutta Unohtuiko salasana-linkistä. Tarkista myös, että asiakastietoihini ilmoittamasi sähköpostiosoite on oikea, näin varmistat, että viestit tulevat oikeaan osoitteeseen.

Lappeenrannan satamat

Lappeenrannan kaupungin alueella on yhteensä 22 pienvenesatamaa, matkustajasatama, vierasvenesatama sekä Mustolan logistiikkakeskus ja rahtisatama.

Pienvenesatamien laituri-, poiju- ja soutuvenepaikkoja vuokrataan ensisijaisesti paikallisille veneilijöille. Vierasvenesatamat sijaitsevat kaupungin keskustassa Kaupunginlahdella ja Joutsenon Likosenlahdella.

Matkustajasatama sijaitsee Kaupunginlahdella keskellä Lappeenrantaa. Erikokoiset alukset tekevät satamasta risteilyjä Saimaan saaristoon sekä reittiristeilyjä muihin Saimaan rantakohteisiin.

Mustolan satama on Saimaan vesistöalueen tärkein rahtisatama. Sieltä on rautatieyhteys muualle Suomeen ja Eurooppaan sekä Saimaan kanavan ja Venäjän kautta Kaukoitään saakka.

Ota yhteyttä!

Satamatoimisto
Satamatie 9
53900 Lappeenranta
p. 05 616 6070
www.portoflappeenranta.fi