Tervetuloa Lappeenrantaan!

Kaupunginlahdella, Lappeenrannan keskustassa, sijaitsevat vierasvenesatamat tarjoavat levähdyspaikan niin läheltä kuin kauempaakin tuleville veneilijöille. Kaupungin palvelut ja tapahtumat ovat kävelymatkan päässä vieraslaitureilta.

Tutustu rahtisatamaan!

Mustolan rahtisatama tarjoaa monipuoliset palvelut vain 20 kilometrin päässä Venäjän rajalta. Satama sijaitsee Saimaan kanavan varrella, ja satama-alueelta on rautatieyhteys muualle Suomeen, Eurooppaan sekä Venäjän kautta Kaukoitään saakka.
Tervetuloa Lappeenrantaan!
Tutustu rahtisatamaan!
Ajankohtaista

Veneiden talvisäilytyspaikat ovat nyt kaikkien varattavissa

Pääset selailemaan vapaita paikkoja varausjärjestelmässämme https://epalvelu.lappeenranta.fi/ePermit/. Kirjaudu järjestelmään, niin pääset varaamaan ja maksamaan paikan.

Sataman asiakaspalvelupiste on avoinna maanantaisin ja keskiviikkoisin 09.00-15.00.

Muuna aikana yhteydenotot sähköpostilla satamat@lappeenranta.fi tai puhelimitse 040 130 9079. Puhelinpalvelu arkisin 09.00-15.00

Lappeenrannan satamat

Lappeenrannan kaupungin alueella on yhteensä 22 pienvenesatamaa, matkustajasatama, vierasvenesatama sekä Mustolan logistiikkakeskus ja rahtisatama.

Pienvenesatamien laituri-, poiju- ja soutuvenepaikkoja vuokrataan ensisijaisesti paikallisille veneilijöille. Vierasvenesatamat sijaitsevat kaupungin keskustassa Kaupunginlahdella ja Joutsenon Likosenlahdella.

Matkustajasatama sijaitsee Kaupunginlahdella keskellä Lappeenrantaa. Erikokoiset alukset tekevät satamasta risteilyjä Saimaan saaristoon sekä reittiristeilyjä muihin Saimaan rantakohteisiin.

Mustolan satama on Saimaan vesistöalueen tärkein rahtisatama. Sieltä on rautatieyhteys muualle Suomeen ja Eurooppaan sekä Saimaan kanavan ja Venäjän kautta Kaukoitään saakka.

Ota yhteyttä!Satamatoimisto
Satamatie 9 
53900 Lappeenranta
p. 040 130 9079
www.portoflappeenranta.fi
satamat[ät]lappeenranta.fi

 

 

Alla olevasta ankkurinkuvasta klikkaamalla pääset varauspalvelun etusivulle.