Tervetuloa Lappeenrantaan!

Kaupunginlahdella, Lappeenrannan keskustassa, sijaitsevat vierasvenesatamat tarjoavat levähdyspaikan niin läheltä kuin kauempaakin tuleville veneilijöille. Kaupungin palvelut ja tapahtumat ovat kävelymatkan päässä vieraslaitureilta.

Tutustu rahtisatamaan!

Mustolan rahtisatama tarjoaa monipuoliset palvelut vain 20 kilometrin päässä Venäjän rajalta. Satama sijaitsee Saimaan kanavan varrella, ja satama-alueelta on rautatieyhteys muualle Suomeen, Eurooppaan sekä Venäjän kautta Kaukoitään saakka.
Tervetuloa Lappeenrantaan!
Tutustu rahtisatamaan!
Ajankohtaista

Varastointi Raipon halleissa

Jatkossa Lappeenranta Free Zone Oy ei suoraan vuokraa varastointitilaa Raipossa. Varastointitilan vuokraus hoidetaan yritysten toimesta. Yrittäjät hoitavat myös varastoinnin laskutuksen jatkossa. Varastohallien avaimet ja lukot päivitetään siten, että ainoastaan yrittäjien avaimilla on pääsy alueelle ja halleihin.

Satamatoimisto on avoinna maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 9 - 15

Muina aikoina tavoitat meidät sähköpostilla satamat@lappeenranta.fi tai puhelimitse p. 040 130 9079

Lappeenrannan satamat

Lappeenrannan kaupungin alueella on yhteensä 22 pienvenesatamaa, matkustajasatama, vierasvenesatama sekä Mustolan logistiikkakeskus ja rahtisatama.

Pienvenesatamien laituri-, poiju- ja soutuvenepaikkoja vuokrataan ensisijaisesti paikallisille veneilijöille. Vierasvenesatamat sijaitsevat kaupungin keskustassa Kaupunginlahdella ja Joutsenon Likosenlahdella.

Matkustajasatama sijaitsee Kaupunginlahdella keskellä Lappeenrantaa. Erikokoiset alukset tekevät satamasta risteilyjä Saimaan saaristoon sekä reittiristeilyjä muihin Saimaan rantakohteisiin.

Mustolan satama on Saimaan vesistöalueen tärkein rahtisatama. Sieltä on rautatieyhteys muualle Suomeen ja Eurooppaan sekä Saimaan kanavan ja Venäjän kautta Kaukoitään saakka.

Ota yhteyttä!Satamatoimisto
Satamatie 9 
53900 Lappeenranta
p. 05 616 6070
www.portoflappeenranta.fi
satamat[ät]lappeenranta.fi

 

 

Alla olevasta ankkurinkuvasta klikkaamalla pääset varauspalvelun etusivulle.