Lappeenrannan kaupunginlahti

Lappeenranta Free Zone Oy Ltd tekee pääsyn Saimaalle - Suomen suurimmalle ja kauneimmalle järvialueelle - mahdollisimman helpoksi.

Tervetuloa Lappeenrantaan!

Kaupunginlahdella, Lappeenrannan keskustassa, sijaitsevat vierasvenesatamat tarjoavat levähdyspaikan niin läheltä kuin kauempaakin tuleville veneilijöille. Kaupungin palvelut ja tapahtumat ovat kävelymatkan päässä vieraslaitureilta.

Tutustu rahtisatamaan!

Mustolan rahtisatama tarjoaa monipuoliset palvelut vain 20 kilometrin päässä Venäjän rajalta. Satama sijaitsee Saimaan kanavan varrella, ja satama-alueelta on rautatieyhteys muualle Suomeen, Eurooppaan sekä Venäjän kautta Kaukoitään saakka.
Lappeenrannan kaupunginlahti
Tervetuloa Lappeenrantaan!
Tutustu rahtisatamaan!
Ajankohtaista

Tarjouspyyntö

Matkustajasatamassa on ravintolalaivojen jälkeen vapaana 40 m laituria. Tämä sataman kohta on tarkoitettu kaupalliseen risteily/venetaksi toimintaan. Laituri sijaitsee Pyöreän kioskin kohdalla, vilkkaan kohtauspaikan keskellä ja kesäisen satamatorin vierellä. Laituripaikka on kylkikiinnityslaituri. Pyydämme tarjoustanne laituripaikan vuokraamiseen oman liiketoimintanne/aluksen tarvitseman metrimäärän verran. Lisäksi tarjoukseen tulee liittää liiketoimintasuunnitelma. Tarjoukset toimitetaan Lappeenranta Free Zone Oy:lle osoitettuna 27.5.2022 mennessä. Lisätietoja: satamavalvoja Timo Suonio p. 040 662 0343

Lauritsalan, Sahalahden, Telakanrannan ja Myllyniemen laitureihin vaihdetaan uudet lukot kevään 2022 aikana.

Vaihdolla parannamme laitureiden turvallisuutta ja pyrimme minimoimaan mahdollista ilkivaltaa ja varkauksia. Käyttöön tulee Iloq-avain, jonka hinta on 30 €/avain. Avaimen voi noutaa Sataman palvelupisteestä (Satamatie 9). Avainmaksu maksetaan avainta noudettaessa. Palvelupisteen aukioloajoista tiedotamme www.portoflappeenranta.fi.

Lappeenrannan satamat

Lappeenrannan kaupungin alueella on yhteensä 22 pienvenesatamaa, matkustajasatama, vierasvenesatama sekä Mustolan logistiikkakeskus ja rahtisatama.

Pienvenesatamien laituri-, poiju- ja soutuvenepaikkoja vuokrataan ensisijaisesti paikallisille veneilijöille. Vierasvenesatamat sijaitsevat kaupungin keskustassa Kaupunginlahdella ja Joutsenon Likosenlahdella.

Matkustajasatama sijaitsee Kaupunginlahdella keskellä Lappeenrantaa. Erikokoiset alukset tekevät satamasta risteilyjä Saimaan saaristoon sekä reittiristeilyjä muihin Saimaan rantakohteisiin.

Mustolan satama on Saimaan vesistöalueen tärkein rahtisatama. Sieltä on rautatieyhteys muualle Suomeen ja Eurooppaan sekä Saimaan kanavan ja Venäjän kautta Kaukoitään saakka.

Ota yhteyttä!

Tavoitat meidät arkisin klo 9-15 sähköpostilla tai puhelimitse.


Satamatoimisto
Satamatie 9 
53900 Lappeenranta
p. 05 616 6070
www.portoflappeenranta.fi
satamalaitos[ät]lappeenranta.fi

Kiitos vastauksistanne veneilypalvelujemme kehittämiseksi !   

 

 

Alla olevasta ankkurinkuvasta klikkaamalla pääset varauspalvelun etusivulle.